Anna Vinnitskaya in de Edesche Concertzaal
Foto: Jacqueline Imminkhuizen

Zakelijk

Geef een concert cadeau - als waardering

Op zoek naar een blijk van waardering voor medewerkers of relaties? Een verrassing die waarden als kwaliteit, vrijheid en iets betekenen voor elkaar verbindt? Dan is juist nu Classical At Home het ultieme cadeau!

Geef een mooi cadeau aan relaties, medewerkers of vrienden. De Edesche Concertzaal zendt klassieke concerten uit van wereldniveau. Klanken van licht klassiek tot strijkkwartet stromen de huiskamers binnen via ons platform Classical At Home. Radio 4-presentator Sander Zwiep presenteert de live uitzendingen.

Met de hoogwaardigste camera’s en geluidsopname in surround sound beleef je de livestream 'next level'. Wereldwijd te beluisteren, waar medewerkers of relaties zich ook bevinden. Aan de magnifieke Bösendorfer Imperial vleugel namen al veel grote pianisten plaats, zoals Louis van Dijk en Bernd van den Bos (bekijk).

Doe mee. Musici kunnen weer spelen en de Edesche Concertzaal krijgt weer lucht. Een mooi cadeau voor de gewaardeerde medewerkers en relaties en een bijdrage aan het behoud van cultuur. Mooier kan het bijna niet!

Ben je al zakelijk gebruiker? Log in op je zakelijke dashboard.

Deze tekst is automatisch vertaald via DeepL

Beste kwaliteit

Beste musici, mooiste akoestiek, surround sound, hoge beeldkwaliteit, complete uitzending

Exclusief

Geef je relaties en medewerkers een exclusieve livestream beleving cadeau.

Snel geregeld

Meld je snel en eenvoudig aan en verstuur meteen een persoonlijke uitnodiging.